Váci választások - Csereklye Károly öszödi beszéde

2010.09.08. 20:53 Váci Révész

Na végre kezd felizzani a választás, kezdenek előkerülni az izgalmas hangfelvételek.
Elsőként Csereklye Károly öszödi beszédéből had idézzek (frissen a youtubról 09.08)

 [...] Sokan fel fognak háborodni! [...] Igen sokan élünk ebben a köpet országban![...] Mindent az emberekkel meg lehet csinálni. [...] aminek 100 Ft-ba kellene kerülnie az 200 Ft-ba kerül [...] Ahol címeres gazemberek ülhetnek olyna magasságokba, ahol a gazemberség erkölcs [...] amikor a zigazságszolgáltatás évekig húzódik [...] Mit tudunk csinálni? [...] annak a bizonyos kula folyónak a partján élünk. Önre is fröccsen rám is fröccsen, ha benne állok, ha nem. Mindenhogy szaros vagyok.[...] Ebbe a gépezetbe születtem bele mint ratkó gyerek. [...] Itt kell még egy generáció vagy kettő, amíg ezt kiírtják, vagy eljutunk odáig. (szép csónakos idézet) [...] nem találom a megoldást, amikor úgyérzem, hogy találok,akkor jönnek a telefonok, összefestik a házamat [...] (kínai szög-deszka hasonlat) [...] vagy még élek a magam módján és próbálok változtatni, vagy nyakamba veszam a hátizsákot és elhagyom az országot. [...] elhatárolódások blabla-bla

 Teljes szövegért katt a képre!

Értem én, hogy mit akar mondani, meg hát igaza van, de talán nem mentség arra, hogy impotens alpolgármesterként működött. Miért nem állt fel korábban? Miért kell most egy negyedik párt színében elindulni? Ha ennyire fáj akkor ne csinálja.

Sir a Nyuszika az erdö szélén. Arra ballag a Medve, megsajnálja:
-Miért sirsz ilyen keservesen, Nyuszika?
-Mert megeröszakolt a Farkas!
-Ejnye, hát ez nem volt szép töle. És mikor történt?
-Tegnapelött, tegnap, és most is éppen oda megyek.


 

Szólj hozzá!

Címkék: választás youtube vác károly önkormányzati csereklye

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr452281287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása