Felesketett neves, de nem nemes mesterek, meg egyebek

2010.11.04. 15:07 Váci Révész

Régen írtam a blogba, most végre van miről írni. Az elmúlt hónap igen lagymatagon telt el, Vácon minden kezd visszazökkeni a régi kerékvágásba.

Fördős Attila polgármester elkezdett dolgozni. A képviselők is frakcióznak. Jobbikosok visszalépnek és nem halmozzák az állásokat.

Pető Tiborék már nem írnak a facebookra, utolsó bejegyzése 2010.10.02-én:

Tibor Pető

Pedig milyen jó lett volna tudni, hogy mit szeretne csinálni alpolgármesterként...

Még Bóth János is Tibit javasolta alpolgármesternek igaz áttételesen:

A frakcióvezető javasolja Fördős Attila polgármesternek, hogy blöffölés helyett inkább a város ügyeivel foglalkozzon. Szerinte egyrészt az alpolgármesterek személyével - melyben a szocialisták szerint a legnagyobb frakciónak kellene javaslatot tennie [ti. a Fideszé a szerk.] -, másrészt pedig a mélygarázzsal.

De hát megszületett az egyesség a helyi Fidesz és Fördős között, Pető Tibor és Mokánszky Zoltán lett a két alpolgármester. Tibor várható volt, hogy elnyeri ezt a tisztséget, mert ez volt az egyik feltétele a helyi Fidesznek, azért hogy támogassa Fördős programját. Nem tudom miért kellett erre egy hónapot várni. A 14 képviselőtől 14 igent kapott, tehát még saját magától is, biztos ami biztos.

Mokánszky személye érthető és vállalható Fördős részéről, hisz ő az egyetlen KDNP-s aki megnyerte körzetét, és igen jó eredménnyel. Az mszpés fiúk persze rögtön felhívták a figyelmet arra, hogy nyomozás folyik ellene. Így nem is vették fel a szavazólapot. Ennek ellenére Mokánszkyt 9 igennel megválasztották.

Bóth úr nem kapta meg a Pénzügyi és ellenőrzési bizottság elnöki funkcióját, mert a Fidesz a jobbikos Kászonyit szavazta be. Van ez így, szokás jog ide vagy oda. A többi bizottságról a vac.hu-n lehet olvasni.

Egyebek:

Kiss Zsolt, ha kell, megy takarítani a várost és növeli a köztisztaságot.

Én mindig is élharcosa voltam a köztisztaság növelésének városunkban.

Én továbbra is a köztisztaság növelésén fogok dolgozni, és ha kell én is kimegyek mások plakátjait kapirgálni. Tiszta buszmegállókat, hirdetésmentes villanyoszlopokat, plakátmentes trafóházakat szeretnék, ahogyan ezt a választások előtt már megszoktuk – zárja sorait a képviselő.

Ami itt van, az nem közbiztonság! -  mondta Horn Gyula 1997-ben

Ami itt van, az nem köztisztaság! -  mondta Kiss Zsolt 2010-ben

Vac.hu-n olvasható

Egész estés jótékonysági rendezvényt szervez egy váci szórakoztató intézmény (Szilassy út 14.) november 6-án, szombaton. Az est fő védnöke: Vác város polgármestere: Fördős Attila
 

Aki nem találta ki, milyen szórakozó helyen lesz, az kikkeljen a honlapjukra.

Hajrá. Vác.

Szólj hozzá!

Címkék: 2010 önkormányzati ügyek alpolgármesterek

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr212423261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása