Önkormányzati választás Vácon - Lúzerek

2010.09.12. 19:59 Váci Révész

Ön szerint melyik az a választási szövetség, ahol a legtöbb korábban be nem szavazatott képviselőjelölt van?

Vácért Lokálpatrióta Egyesület (VLE)

Egyedül Ferjancsicsnak és Csontosnak van MSZP-s képviselői múltja, a többiek már korábban is megpróbálkoztak mindennel, de nem jutottak be. Most teljesen új színben sikerül, hátha így nem imerik fel őket.

 

 

 

 

 

 

 

Oszaczky Imre a be nem jutott rekord tartó: 1998-ban nem jutott be mint SZDSZ-es, 2002-ben mint független, 2006-ban mint VVVE-s (tudják Csereklye Károly egyesülése). Idén 2010-ben a 6-vk ban indul Pető Tibor ellenében, valamint az MSZP egyik üdvöskéje Kiss Zsolttal szemben. Az egyetlen MCDSZ-es is itt indul, aki próbál számítani a cigány kisebbség szavazataira. Szóval én idén is esélytelennek látom. De lehet, hogy Ferjancsicsék ezt a körzetet direkt neki adták.

Nagy Zoltánról nem tudom, hogy ugyanaz a NAGY Zoltán, aki 12-éve indult már, mert VLE-nek nem találtam semmilyen honlapot, ahol képviselő jelöltek bemutatkoznak. Egyébként ebben a kommunikációs csatornában ők a leggyengébbek. Aki tud valami oldalt az szóljon!

Erős a gyanúm, hogy a Lokálpatrióták arra utaznak, hogy Ferjancsicsot bejutassák kompenzációs listán a képviselő testületbe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr792291319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása