Önkormányzati választás Vácon - Holt pont

2010.09.16. 21:29 Váci Révész

A hét úgy látszik eseménytelenül telt el, nem is volt semmi komolyabb acsarkodás a jelöltek között. Szervezkednek már a hétvégi kortes napokra. Átadták az utolsó padot is, amit a választókerületi keretből fel lehetett újítani. (Megjegyzem Ferjancsics és Makrai urak saját egyesületük támogatása igen érdekes! Még akkor is, ha újságra ment, ahol önmagukat reklámozták?)

Fördős Attila és csapata lecsapta labdát, amit a Pető Tibor és csapata dobott fel. Megkapták rá a gyenge, szerintem inkább partizánakcióból indult választ is.


Programajánló:

Menjenek Jobbik családi napra! Legalább a gyerekek érezzék jól magukat! lesz paci, kutya, fankadeli.

Vagy jövő héten a polgármesterek találkozójára az ipartestületnél. Vagy keressék a képviselőjelöltjeik lakossági fórumát. Egy-pár már lezajlott, de figyelmesen járjanak a városban, ki vannak plakátozva az időpontok, és a szereplők. Ismerjék meg a programokat, hogy tudjanak dönteni!

Egy két összefoglaló: KDNP; KDNP1vk; FIDESZ; A fordosattila és bothjanos honlapokon semmi hír a programokról, akkor nem tudom minek hozták létre... 

web surveys

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr902301654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása