Önkormányzati választás Vácon - Biodíszlet

2010.08.31. 15:03 Váci Révész

Honnan jött az tudjuk, világbajnok evezős, olimpiai résztvevő. A Nemzeti Sportban olvashattunk róla, a TV-ben szurkolhattunk neki. De egyszer csak a sport rovatból átkerült a politikai rovatba. BÁBINÉ SZOTTFRIED GABRIELLA a körzet országgyűlési képviselője nyáron bejelentette, hogy a Fidesz Petőt indítja Vácon a polgármesteri választáson.

BÁBINÉ SZOTTFRIED GABRIELLA: Sződligeti botrányok, Démonok Nyulacskák.

Pető Tibor egyébként a váci Fidesz elnöke, aki csak akkor indult és nyerte el a tisztséget, amikor már a helyi Fidesz egy részét kizárták vagy kilépett Bábiné jótékony tevékenysége után.

Szavazategyenlőség     ->   Feloszlatott    ->     Újraszerveződött

Így kívülállóként végigolvasva megérik a pénzüket a volt elnökségi tagok is. Az állandó acsarkodás, és rövidtávú önös érdekek szem előtt tartása miatt jutottak a pálya szélére, ahol már csak kiabálhatnak, de nem játszhatnak.

Petőnél az a baj, hogy annyira látszik, hogy csak egy báb, hogy ellenfelei a "biodíszlet" jelzőt akasztották rá.

Tőle: (Váci Napló XIX/58.)

Vácon láttam meg a napvilágot és örülök annak, hogy itt élhetek. Sportolóként is mindig azt gondoltam, hogy váciként kell elérnem minden sikert. Ezért gondoltam, hogy el kell fogadjam azt a felkérést, hogy a polgármesterjelölt legyek. Ez egyrészt egy megtiszteltetés, másrészt egy nehéz feladat, hiszen az ország legerősebb pártját képviselem majd. Sokan féltettek ettől a feladattól, de már a családom is támogat ebben - mondta. Hozzátette: a mögötte álló csapatért felelősséget mer vállalni, ahogyan ezt a Fidesz Magyar Polgári Szövetség is teszi.

 

2 dolgot szeretnék aláhúzni belőle:

  1. 1. elfogadta a felkérést, hogy polgármester legyen. Ha egy képzett, ismert jogászt, közgazdász, mérnököt, politikust felkérnek, hogy legyen a polgármesterjelölt azt megértem, de egy evezős srácot maximum a helyi sportkör élére kérném fel.
  2. 2. „a mögötte álló csapatért felelősséget mer vállalni” Kik ők, Bábiné és csapata?

  

Szóval Pető Tibor előtt nagy lehetőség áll a polgármesteri szék elnyerésére, mert mostanában a Fideszeseket befújja a szél a döntéshozó jogkörbe, csak az a kérdés, hogy alkalmas lesz-e rá, és hogy milyen összetételű lesz az önkormányzat. A polgármester felel a város költségvetésért és nem a mögötte álló csapat.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás tibor pető sződliget gabriella vác önkormányzati bábiné szottfried

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr542261762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása