Felhasználási feltételek...

2010.08.25. 14:36 Váci Révész

Útjára indítom blogomat, mert rengeteg élmény ért a váci közéletről az utóbbi években. A Váci Révész-nek nincs köze a komphoz, de egy összeköttetést vállalok a különböző vélemények megvitatásához. A parttalan vitákhoz felületet biztosítok, de nem ocsmány hozzászólásoknak.

Moderálom, mert jogom van hozzá, ha olyat ír valaki, ami nem tetszik.

Ha valaki cikket szeretne írni és csatlakozni a bloghoz szívesen veszem. De annak komoly feltételei vannak (1 rekesz sör).

A blogomban lesznek olyan cikkek is, amelyek csak egyszerű benyomások alapján születnek, és lehet, hogy akiről szól, az teljesen máshogy képzelte. De hát bennem ilyen véleményt alakított ki... legközelebb ügyeljen rá.

Kerülöm a személyeskedést, de a közélet olyan, hogy félinformációkból táplálkozik. Nem vagyok és nem is akarok oknyomozó újságíró lenni. Ha esetleg közéleti emberről írok véleményt, azt a helyi sajtóból, utcai pletykákból, ismerősök információi alapján írom meg. Ha az érintett úgy gondolja, bármikor kérhet helyreigazítást. Nem vagyok tévedhetetlen.

A többit menetközben.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr652246891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása