Készül az LMP-s bukta Vácon is?

2010.09.02. 05:58 Váci Révész

A kortesblog írt egy jó cikket a jelenlegi LMP-s sikerekről és kudarcokról. Tavasszal a pest megyei 2 vk-ban Elekes Balázsnak sikerült a szükséges ajánlószelvények összeszedése, bár elbukott az 1. fordulóban, még is az LMP pest megyéből a kompenzációs listáról Kukorellyt bejutatta a Parlamentbe. Megjegyzem Elekes a 2. helyen állt a listán. Szóval összefoglalva volt sikere a munkának. Ez a lendület elfogyott, a váci LMP-sek eltűntek, nem is lehetett hallani róluk, az önkormányzati választásokig. Gondolom nem akartak beszállni a régiek adok-kapok kampányába.

Most pedig ide állítanak egy 22 éves viselkedéskutató színészt, Tringli Andrást, aki polgármester akar lenni. Beszarás. Sajnos Elekes úr Gödön indul, rá nem tudunk szavazni.

Ma néztem a www.valasztas.hu az LMP-sek még nem adták le kopogtatókat, biztos kivárnak a nagy dobásra. Pedig már a Magyar Republikánus Politikai Párt, akikről aztán országosan tényleg nem hallani semmit, is „döntésre vár” státuszban vannak.

Így tényleg más lesz a politika négy évig az biztos.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr122265946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása