Önkormányzati választás Vácon - A nagy túlélők 2.

2010.08.27. 20:50 Váci Révész

Kivel mással folytathatnánk a sort mint Fördős Attilával, a KDNP , és a Fideszből kiebrudalt volt fideszesek támogatásával függetlenként induló polgármester jelöltjével.

Független, mert Fidesz ellenében KDNP-s nem indulhat, fideszesenek, meg ott van a Pető gyerek, róla később szólok. Fördős Attila az igazi túlélő, elbukott, de van ereje újra kezdeni.

A jobboldalra jellemző volt az elmúlt 20 évben, hogy mindig kereste önmagát, próbálta pozicionálni az értékrendjét. 2010-re eljutott egy keresztény polgári demokrata kisgazada néppártá, aminek túlhajtásánál már jobban jobboldalibb nem lehet senki. Ennek a túlhajtásnak a metszegetésével még sok gondja lesz.

Förős Attila 1998-ban Miépes ként kezdte a képviselőséget, majd jött a 2002-ben szintén a Miép és 2006-ban a Fidesz-KDNP, majd idén már névlegesen "Függetlenként" indul.

A röhej, hogy hazánk már itt tart, hogy mindenki tudja, hogy nem független, de jog szerint független. Igenis szabályozni kellene, hogy csak az lehet független, akit semmilyen politikai párt, civil egyesület nem támogat. Ez az egész a szavazó polgárok egyszerű hülyének nézése.


ATILLA, BAZDMEG, NEM VAGY FÜGGETLEN!!!


Fördős egyébként a korábbi cikkemben írt 2006. évi választáskor épp egy kvázi jobboldali egyesület a
VÁC Városért Választási Egyesület polgármester jelöltje miatt kapott ki.  Sajnos idén sem lesz belőle polgármester.

Folytatásban: Csereklye Károly és a VVVE...

 


Szólj hozzá!

Címkék: polgármester attila független vác jelölt fördős

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr412252973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása