Önkormányzati választás Vácon - A nagy túlélők 3.

2010.08.30. 11:28 Váci Révész

Szóval, ahogy megígértem Csereklye Károlyról írok pár sort. 

Első két körben Kisgazda-Miép(1994); majd csak Kisgazda (1998) jelöltként lett képviselő.

2002-ben kezdett izgalmas vállalkozásba a VVVE-vel,

addigra a Kisgazdák országos szinten is felszeletelték önmagukat, így kézenfekvő volt, hogy Csereklye úr nem a megszokott színekben, hanem a VVVE (Vác Városáért Választási Egyesület) színeiben próbálkozik az 1. számú választó kerületben. Háttértámogatásnak akkor még sikerült elérnie a KDNP is. Sajnos 1 szavazattal lemaradt az MSZP-s Csontos Csabával szemben (251<>252). De szerencséjére a kompenzációs lista első helyéről sikerült bejutnia.

Ugyanezt 2006-ban sikerült elérnie, de akkor Csontos(MSZP), Csipkés (Fidesz) is megverte a körzetében 285-228-210-re. Ekkor pöckölte ki lánya, Csereklye E. Krisztina Fördős Atillát a polgármesteri székből, hiszen elvett tőle 320 szavazatot, amivel elnyerte volna, az akkor még egységesebb jobb oldal a polgármesteri széket. Hálából Bóth János (MSZP) alpolgármesterének fogadta. Így múlik el a világ dicsősége.

2010-ben új szelek fújnak, idén már a Fidesz felkérésére indul az 1. körzetben. Hátha idén szerencséje lesz egyéniben is bizonyítani. Eddigi nagy ellenfele Csontos Csaba otthagyva a cikinek tűnő MSZP-t a Vácért Lokálpatrióta Egyesület színeiben indul. Abban VLE-ben, ahol olyan szégyenlős MSZP-sek tűnnek fel, mint Ferjancsics László. Sorozatom következő szereplője.

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás vác károly önkormányzati csereklye vvve

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr82258358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása