Szelektív hulladék szigetek

2010.11.26. 14:13 Váci Révész

Örömmel olvastam a hírt:

Tisztelt Lakosság!

A jövőben a Zöld Híd Kft. végzi a szelektív hulladék gyűjtését, amely tevékenységi körbe nem tartozik bele a szelektív szigetre és mellé elhelyezett bármi nemű hulladékok elszállítása. Ezért kérjük a köztisztaság érdekében, hogy a gyűjtő konténerek mellé hulladékot ne helyezzenek el!

Köszönjük együttműködésüket!

Vác Város Polgármesteri Hivatal
Főmérnökség

Miért nem lehet megoldani egy vagy két kommunális kuka kihelyezést a szelektív kukák mellé? Külföldön bevált taktika, hogy ha a kedves polgár lemegy a szelektív kukák közé, akkor a maradék szemetét bedobhatja a kommunális kukába. Illetve nagyobb választék van a szelektivitásnál, nem csak az üveg-papír-műanyag aranyháromszög létezik. Szükség lenne még: bio, textil, fém, illetve italos kartondoboz szelektív gyűjtésére is. De ez csak távoli jövő!

A piac mögötti, gondolom a mélygarázs építése miatt ideiglenes, hulladék udvarba csak az ott parkoló autók miatt nem lehet eljutni, arról nem is beszélve, hogy a kukák állandóan tele vannak. Remélem a Zöld Híd Kft jobban kézben és karban tudja tartani a dolgokat, természetesen ehhez szükséges, hogy mi váci lakosok is rendeltetésszerűen használjuk az ilyen kukákat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr162474746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása