Önkormányzati választás Vácon - A nagy túlélők 4.

2010.08.31. 09:20 Váci Révész

Ferjancsics László az igazi túlélő, helyezkedése nem csak egy oldalon, történt, mint pl. Csereklye vagy Fördős esetében, ő bizony át ült a másik oldalra.

1998-ban, amikor a Fidesznek meglódult a szekér, és Orbán megalakította az első kormányát, Ferjancsics úr a Fidesz-MDF színeiben a 6. számú választó körzetben hozta egyéni mandátumát. Majd 2002-ben az MSZP tört előre, ekkor már jobbnak látta a piros szegfűt támogatni. Ekkor is sikerült hoznia a választó kerületet, de most már a másik oldalról, sőt megduplázta a szavazatait 1998-hoz képest. 2006-ban ugyanúgy teljesített.

Idén 2010-ben már látja, hogy az MSZP hervadozik, ezért, mivel nincs kedve visszatérni a jobb oldalra, ezért az országosan jellemzően, a civil szféra köpönyegét húzza magára. Sőt, elkezdett kokettálni a Fördős-Tomori által vezetett jobboldali tömörüléssel. Ezért Bóth János biztosan nagyon haragszik rá, mert még a honlapján is külön fejezetet szentelt ennek az ügynek. Akit érdekel itt olvashatja. 

Vácért Lokálpatrióta Egyesület színeiben induló képviselő, tehát most mindent feltett erre a civil mozgalomra. Egyéniben most a 4-ben indul a vk-ek átrendeződése miatt. A kompenzációs listán az első helyet kapta. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vacirevesz.blog.hu/api/trackback/id/tr772260802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása